Humanitarno modno događanje „ŽENE ZA ŽENE“

„Žene za žene“ humanitarni projekt koji su pokrenule uspješne, poznate i javno eksponirane žene u Hrvatskoj održat će se u Smaragdnoj dvorani Hotela The Regent Esplanade u srijedu, 28. studenoga 2012. godine.

Humanitarni projekt  „Žene za Žene“  zamišljen je kao prigoda na kojoj će uspješne i poznate žene svojim iskorakom u svijet mode pridonijeti sakupljanju sredstava neophodnih za pomoć socijalno ugroženim samohranim roditeljima.

U Hrvatskoj je ukupno 188.000 samohranih roditelja, od čega je 156.000 majki sa djecom i 32.000 očeva sa djecom. Svaka peta obitelj u Hrvatskoj je obitelj o kojoj skrbi samohrani roditelj.

Prikupljena sredstava donirati će se  programu samohrani roditelji udruge LET koja organizira besplatne pravne radionice koje pomažu djeci i roditeljima u ostvarivanju njihovih prava.

U sklopu  humanitarnog  modnog događanja održati će se modna revija na kojoj će se predstaviti talijanski modni brandovi koji se nalaze u ponudi lanca modnih dućana PerVoi: CLIPS, BEATRICE b, VOLPATO i ERMANNO SCERVINO, a reviji će prisustvovati vlasnici i predstavnici spomenutih modnih kuća. Reviju će nositi najpoznatije zagrebačke manekenke i uspješne poslovne žene. Nakon revije moći ćete uživati u koktelu i bogatoj tomboli čiji je prihod namijenjen ovoj humanitarnoj akciji.

U ovaj projekt uključili su se kao medijski pokrovitelji i sponzori Hotel The Regent Esplanade Zagreb, PerVoi boutiques, Business Media Group, Medijska mreža,  Auto kuca "Baotić", Reforma,  Lavazza, Decleor i Frizerski studio LeaGT.