Humanitarno modno događanje Žene za žene doživjelo je veliki uspjeh

Jučer je u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade održano humanitarno modno događanje Žene za žene.


Misao vodilja u organizaciji ove priredbe bila je ženska solidarnost jer mnoge od nas u ovim teškim vremenima nemaju ni siguran posao, ni obitelj,  ni perspektivu, i nadamo se da ćemo svojim doprinosom pomoći onima kojima je pomoć potrebna.


Zato smo na sinoćnjem događanju htjele reći da žene nisu same da smo spremne pomoći da želimo sudjelovati te svojim doprinosom pridonjeti samohranim roditeljima da uzmu život u svoje ruke te postanu uspješni i zadovoljni, stoga će se ovom prigodom prikupljena sredstva donirati „programu samohrani roditelji“ - udruge Let.


Posebnost ove revije je bila da su uz manekenke reviju nosile i ugledne poslovne žene. Svojim iskorakom u svijet mode oduševile su sve prisutne te na taj način pridonjele održavanju ovog humanitarnog modnog događanja na kojem su predstavljene najnovije kolekcije talijanskih modnih brandova koji se nalaze u ponudi PerVoi boutiques. 


Želja organizatora je da ovaj događaj postane tradicionalan te da potiče i osnažuje žene da ostvare svoj potpuni potencijal, da budu zadovoljne svojim životima, a svojoj djeci uzor.


Žene za žene su podržali brojni sponzori: Autocentar Baotić, Lavazza, Zdjelarević vinarija, Decleor, draguljarnica Marquise, PerVoi boutiques, Medijska mreža, Business Media Group, Re forma, Lucas Intertrade, Ženska posla, illamasqua, Lea GT, restoran Molto i drugi.