O nama

Priča o PERVOI boutiques započinje 1990. godine otvaranjem prvog boutique-a u Zagrebu, Vlaška 115 passage, koji je u ponudi već tada imao najpoznatije talijanske brandove: Roccobarocco, Missori , Gattinoni, BEATRICE b, Clips, Ermano Scervino i drugi. Drugi boutique otvaramo 1996. godine u Zagrebu, Vlaška 70 sa istom ponudom te treći boutique također u centru grada, Teslina 9.

U središtu jedinstvenog poslovnog modela je kupac, a glavni je cilj kompanije udovoljiti potrebama kupaca ponudom kvalitetnih proizvoda i vrhunskom uslugom temeljenom na individualnom pristupu. Te su vrijednosti, uključujući pritom i modernu organizaciju prilagođenu najnovijim trendovima uspješnog upravljanja, i danas na prvom mjestu.

Tijekom svih ovih godina postavljali smo si više i nove standarde u kvaliteti i ponudi odjeće sukladno svjetskim trendovima.

Danas je PERVOI boutiques lanac luksuznih trgovina. Na hrvatskom tržištu ekskluzivno predstavljamo vrhunske talijanske modne brandove kao što su: Roccobarocco,Bluegirl, Clips, Roberta Biagi, BEATRICE B, Tuwe, Gianni Chiarinni i Sandro Ferrone.